Societat 07/10/2022

'Andorra al Natural' al centre de Madrid

L'exposició immersiva farà viatjar al públic i descobrir els paisatges, la fauna i la flora del nostre país

ARA Andorra
2 min
L'exposició itinerant 'Andorra al Natural'.

Andorra la VellaL'exposició 'Andorra al Natural' ha aterrat aquest dijous en ple centre de Madrid amb una mostra immersiva que acostarà el nostre país a la capital espanyola a través de les imatges del fotògraf i explorador de National Geographic, Jaime Rojo.

El director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku acompanyat del director d'Ad Sales & Partnerships de Disney Spain, Casimiro Romero i l'explorer de National Geographic Jaime Rojo, van inaugurar la mostra en presència de mitjans espanyols i bloggers especialitzats que han estat convidats a l'acte.

Aquesta acció, gratuïta i dirigida a tots els públics, pretén mostrar a través d'un audiovisual de 8 minuts de durada i d'un seguit de fotografies extretes del projecte conjunt entre Andorra Turisme i National Geographic, 'Andorra al Natural' on s'hi recull la riquesa del país tant pel que fa als seus paisatges com per la diversitat d'espècies animals i de flora autòctona.

L' exposició es projecta dins d'un cub de grans dimensions i serà itinerant per dues zones cèntriques de Madrid. Concretament, del 6 al 8 d'octubre s'ubicarà a la Plaça de Colón (Jardines del Descubrimiento) i del 13 al 16 d'octubre a l'avinguda Felipe II, molt a prop del Palau d'Esports Wizink Center.

Per reforçar i donar màxima difusió a l'exposició immersiva d' 'Andorra al Natural', la companyia ha iniciat una campanya a les xarxes socials de National Geographic Espanya.

Colofó del projecte 'Andorra al Natural'

Aquesta exposició s'inclou dins de l'acord d'enguany i tancarà totes les accions que s'han anat desenvolupant al llarg del 2022. Aquest any cal destacar el documental de 24 minuts que es va presentar el passat mes de juny i que s'ha pogut veure als canals de National Geographic Espanya i National Geographic Wild amb un total de 78 passis. Durant el mesos de novembre i desembre es tornaran a emetre amb un total de 10 passis més a National Geographic Wild.

Amb aquesta mostra al centre de Madrid es completa una intensa tasca de descoberta i divulgació de la riquesa natural, de la fauna i de la flora que fan d'Andorra un país únic.

stats