Societat 22/05/2023

Andorra, present a la Feria del libro de Madrid per promoure el sector editorial

És un dels esdeveniments literaris més importants de l’estat espanyol, organitzat per l’Associació de llibreries de Madrid

ANA
1 min
Autors andorrans signant llibres a la passada edició del sant Jordi.

Andorra la VellaEl ministeri de Cultura, Joventut i Esports, a través de l'àrea de Lectura Pública i Biblioteques, participarà en la 82a Feria del libro de Madrid, que tindrà lloc del 26 de maig a l’11 de juny al parc del Retiro. Aquesta serà la primera vegada que oficialment el Principat tindrà un estand a la fira on s’hi agruparan editors membres de l’Associació d’editors d’Andorra.

La Feria del libro de Madrid és un dels esdeveniments literaris més importants de l’estat espanyol, organitzat per l’Associació de llibreries de Madrid, en estreta col·laboració amb l’Associació d’editors de Madrid i l’Associació de distribuïdors FANDE.

Els objectius de la presència d’Andorra a aquest esdeveniment literari són promoure el sector editorial andorrà, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet amb suport institucional i, d’aquesta manera, exposar i donar a conèixer a públics diferents la varietat d’escriptors i editors del país, valoren des de l'executiu.

D’aquesta manera, hi prendran part Publicacions del Govern d’Andorra; Editorial Andorra; Aloma Editors; Anem Editors; Mesclant Editors; Trotalibros Editorial; Editorial i Acadèmia Masegosa i Editorial Medusa. En total s’oferirà al públic madrileny prop de cent títols en català i castellà. A més, i de forma paral·lela a la participació en la fira, Andorra impulsa i organitza un seguit d’activitats al mateix recinte firal i també a altres zones de la capital madrilenya.

stats