Societat 12/07/2019

Andorra se salvarà de les altes temperatures del cap de setmana

La més elevada d'aquest dissabte serà a Sant Julià de Lòria, on es podria arribar als 35°C

Carles Alonso
1 min
Sant Julià de Lòria podria arribar als 35 graus aquest cap de setmana, i seria la temperatura més alta del país. / ARXIU

Andorra la VellaLes terres de ponent de Catalunya estan en alerta moderada per altes temperatures, segons ha indicat el Servei Metereològic de Catalunya per aquest divendres de 12 del migdia a 6 de la tarda. A Andorra, el país tornarà a viure temperatures altes durant aquest divendres però en cap cas, segons informa Protecció Civil, seran com les temperatures viscudes fa dues setmanes. La previsió meteorològica per aquest divendres son de 32°C a Andorra la Vella, 34°C a Sant Julià de Lòria, 29°C a les Salines a 1.500 metres, 29°C a Engolasters, 28°C a Soldeu i 18°C al Pas de la Casa. La previsió de les temperatures mínimes per a la nit de divendres a dissabte son de 16°C a Andorra la Vella, 15°C a Sant Julià de Lòria, 11°C a les Salines a 1.500 metres, 16°C a Engolasters, 14°C a Soldeu i 11°C al Pas de la Casa, segons indica el Servei de Metereologia.

Per aquest dissabte la previsió dona unes temperatures màximes de 35 graus a Sant Julià de Lòria, com la temperatura més elevada del país, tot i que s’esperen possibles xàfecs de tarda.

Per diumenge, la temperatura està prevista que baixi fins els 27 graus, on també s’espera que a la tarda hi hagi ruixats febles que refrescaran l’ambient. Així, d’aquesta manera, Andorra se salva de les temperatures altes que es preveuen per les terres lleidatanes.

D’aquesta manera, i segons les previsions tant del Servei Metereològic Nacional com de Protecció Civil, Andorra quedarà fora de les altes temperatures durant aquest cap de setmana i només es viuran moments de “calor” durant la part central del dia de dissabte.

stats