Societat 21/05/2019

L'Andorra Sax Fest s'incorpora en una federació mundial de concursos de música

L'organisme aplega un total de 122 certàmens de 40 països diferents

Agència Ana
1 min
La presentació de l'Andorra Sax Fest 2019. / M. P. (ANA)

Andorra la VellaLa World Federation of International Music Competition (WFIMC) ha acordat la incorporació de l'Andorra Sax Fest com a nou membre de l'organisme, que aplega un total de 122 certàmens musicals de 40 països diferents. La decisió es va adoptar en el decurs de la darrera assemblea general celebrada el 9 i 10 de maig a la ciutat sueca de Norrköping.

D'aquesta manera, l'Andorra Sax Fest serà el primer certamen sobre saxo de l'organisme i suposarà la representació d'un nou estat membre: el 41. El secretari general de la WFIMC, Benjamin Woodroffe, ha comunicat oficialment la decisió a l'Associació de Saxofonistes d'Andorra, entitat organitzadora del certamen, i els ha emplaçat a participar, en qualitat de membre de ple dret, a l'assemblea general que tindrà lloc el maig del 2020 a la ciutat d'Hamamsatu, al Japó.

L'Andorra Sax Fest va sol·licitar la incorporació del festival a la federació internacional a finals del 2018 dins l'estratègia d'internacionalització que va iniciar la tardor passada, amb l'objectiu de donar un impuls a la projecció internacional del certamen i integrar-lo dins els circuits oficials del sector.

stats