Societat 30/07/2021

Andorra Telecom afegeix dos nous canals de cinema a la seva graella

A l'agost incorporarà Movistar Estrenos 2 i al setembre Movistar Clásicos

1 min
L'edifici d'Andorra Telecom.

Andorra la VellaAndorra Telecom afegeix dos nous canals de cinema a la seva graella. D'una banda, a partir del diumenge 1 d'agost, s'incorporarà el canal Movistar Estrenos 2 a la seva graella del contingut. Aquest canal, que s'habilitarà al dial 3, el podran veure tots els clients que tinguin contractat el paquet bàsic amb Movistar+, l'anomenat Movistar+Selección i aquells que tinguin un paquet superior.

Amb aquest nou canal, els continguts de cinema d'estrena es multipliquen i, a més, es podran veure minisèries, documentals destacats i altres continguts alternatius que anteriorment passaven pel canal Cine Doc & Roll. D'altra banda, a partir de l'1 de setembre, el nou canal Movistar Clásicos s'afegirà també a l'oferta cinematogràfica de la plataforma, on es podran veure les grans obres imprescindibles del segle XX.

Els continguts d'aquests nous canals també seran accessibles des de la plataforma online de Movistar+ per a mòbil, tauleta, ordinador o smart TV. Tot i l'afegit d'aquests canals, el preu del paquet Movistar+Selección no patirà cap canvi.

stats