Societat 12/08/2019

Andorra Telecom introdueix novetats en els paquets de televisió

Coincidint amb el començament de la lliga espanyola, els dos canals de futbol i el paquet Selección canvien de preu, mentre que el Total Plus no varia

Agència Ana
2 min
L'edifici d'Andorra Telecom. / ARXIU

Andorra la VellaLa lliga de futbol de primera divisió espanyola (Liga Santander) comença aquest divendres amb canvis en l’estructura de paquets de Movistar+, proveidor de continguts d’Andorra Telecom, provocats per l’augment dels costos d’emissió d’aquest esport a Espanya, segons informa l'operador en un comunicat.

L’oferta televisiva de futbol quedarà dividida en dos únics canals: Movistar LaLiga, a un preu unitari de 25€ mensuals, que emetrà tots els partits de la Liga Santander i LaLiga SmartBank, i Movistar Liga de Campeones, a un preu unitari de 20€ mensuals, que emetrà la Champions League, l’Europa League i altres lligues europees com la Bundesliga o la Ligue 1. Tots dos canals contractats conjuntament tindran un preu de 40€, tot i que Andorra Telecom mantindrà el preu de la temporada passada (35€) fins al 31 d’octubre, tant per a nous clients com per als actuals.

Pel que fa al paquet Deportes, que actualment té un cost de 10€ i que inclou la Liga Endesa (ACB), l’NBA, l’NFL i altres competicions destacades de tennis, rugbi o atletisme, s’integra a partir de l’1 de setembre al paquet Selección, que veurà incrementat el seu preu en 6€. El canal Movistar Golf, per la seva banda, passa a ser un canal premium amb un preu de 8€.

Finalment, el paquet Movistar+ Total Plus, que consta de tots els paquets disponibles (Selección, Cine, Formula 1, MotoGP, Movistar LaLiga i Movistar Liga de Campeones) i que també inclou el canal Movistar Golf, no patirà cap canvi de preu.

Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom, destaca els esforços continuats de la companyia per aconseguir els millors continguts, tot i l’augment dels costos: “Els costos del futbol estan patint augments constants i això ens afecta de manera directa, ja que som revenedors dels paquets que decideix Movistar+. Tot i així, hem intentat acotar aquests increments amb una promoció pels usuaris que contractin els dos canals de futbol els primers mesos”.

El portaveu d’Andorra Telecom s’ha referit a l’interès que pot tenir per a l’espectador andorrà el nou paquet Selección que “proporciona una oferta de retransmissions esportives de gran qualitat. Aquesta temporada tots els nostres clients del servei de televisió amb Movistar+ podran veure els partits del MoraBanc”. Casadevall destaca, a més, que la satisfacció dels clients ha augmentat amb el nou descodificador: “Realitzem enquestes de satisfacció de manera permanent i, tot i que queden incidències puntuals en vies de resoldre’s, els resultats denoten una millora de l’experiència d’usuari amb el nou descodificador, tant amb la interfície com amb el nou comandament.”

stats