Societat 19/06/2024

Andorra Telecom suma més dades i minuts a les tarifes mòbils de prepagament

Pel que fa als serveis complementaris, l'operadora millora la gestió de la connectivitat tant a Andorra com en roaming

ANA
1 min
L'edifici d'Andorra Telecom.

Andorra la VellaAndorra Telecom millorarà, a partir del pròxim dissabte 22 de juny, el contingut de les tarifes de la telefonia mòbil de prepagament, afegint més dades i minuts a les dues opcions disponibles en aquesta modalitat.

D'aquesta manera, la Tarifa S, que fins ara tenia 1 GB i 20 minuts de trucades per 9 euros al mes, passa a tenir 3 GB i 40 minuts per 10 euros mensuals. Per la seva banda, la Tarifa M, que tenia 3 GB i 60 minuts per 19 euros, passa a tenir 12 GB i 100 minuts per 20 euros al mes.

Pel que fa als serveis complementaris, l'operadora millora la gestió de la connectivitat tant a Andorra com en roaming. Així, el servei de dades extra, que es podrà adquirir en cas d'exhaurir les dades incloses en la tarifa i que fins ara només estava disponible per a clients de telefonia mòbil de contracte, s'habilitarà també per a clients de prepagament.

Per la seva banda, el servei de roaming diari de dades per a targetes de prepagament s'actualitzarà amb les mateixes característiques que el que tenen disponible els clients de contracte, passant de 300 MB per 2 euros a 1 GB per 3 euros.

Andorra Telecom té actualment al voltant de 31.000 targetes de prepagament que es podran beneficiar d'aquestes millores.

stats