Societat 14/06/2021

Andorra Turisme comença a comunicar les rebaixes a França i Espanya

ARA Andorra
1 min
La imatge de la campanya de rebaixes

Andorra la VellaAndorra Turisme posa en marxa aquest dimarts una campanya de comunicació de les rebaixes d’estiu, que enguany començaran el 25 de juny i s’allargaran fins al 12 de setembre. La voluntat és donar a conèixer l’inici de la temporada de rebaixes en els mercats de proximitat.

La promoció es durà a terme tant a Espanya com a França, concretament en les regions de proximitat des del 15 fins al 30 de juny. En aquesta ocasió, cal destacar que es tracta d’una campanya 100% digital. Més concretament, a Espanya s’articularà la campanya a les comunitats de Catalunya, València i Aragó, als principals mitjans generalistes com: El País, La Vanguardia o 20 Minutos, així com en mitjans de la premsa de moda i estils de vida: Elle, Marie Claire o Harper’s Bazar.

Així mateix, a França s’engegarà la campanya a tota la regió d’Occitània. Continuant en la mateixa línia que amb Espanya, es farà promoció en mitjans com: Le Figaro, La Dépêche o L’Équipe, i també a Cosmopolitan, Femme Actuelle o Vogue, entre molts altres.

Com a complement d’aquesta comunicació digital, s’ampliarà la campanya a les xarxes socials mitjançant les plataformes de Facebook i Instagram. L’objectiu d’aquesta campanya, informen des d'Andorra Turisme, és incentivar el turisme de compres i les vendes dels comerços del país durant el període d’estiu, a més d’avançar-se a la data de rebaixes dels països veïns i posicionar Andorra com un destí de compres.

stats