Societat 07/10/2018

Andorra i la Seu d'Urgell acomiaden els seus Jocs

La delegació andorrana ha aconseguit 25 medalles: nou d'or, set de plata i nou de bronze

Ara Andorra
1 min
La cerimònia de cloenda ha comptat amb els discursos de diverses autoritats./ Special Olympics

La Seu d'UrgellL'extinció de la flama del peveter i la baixada de bandera han tancat aquest diumenge al camp municipal de futbol Emili Vicente de la Seu d'Urgell els Jocs Special Olympics que han tingut lloc a Andorra la Vella i a la població catalana. A la cerimònia de cloenda, seguida per un nombrós públic, hi han intervingut la delegada del govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, la presidenta de la Federació Acell, Marina Gómez, el president d’Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, el president d’Special Olympics Andorra, Àlex Terés i la cònsol major del comú d’Andorra la Vella, Conxita Marsol.

Al final de l'acte, el director dels Jocs, Jordi Romea ha fet un balanç molt positiu "ja que s'han organitzat de la millor manera possible i amb una qualitat màxima". Aquesta sensació també ha estat compartida entre els esportistes, els entrenadors i els acompanyants. El bon temps també s'ha volgut sumar a aquesta cita, on tots els participants són campions sota el lema: 'millor qui ho intenta'.

L'onzena edició dels Jocs Special Olympics ha reunit més de 1.500 esportistes de tretze països que han competit en catorze modalitats esportives, vuit de les quals s'han disputat divendres i dissabte a Andorra la Vella amb molta afluència d'espectadors. Des de Special Olympics Andorra ja es plantegen organitzar nous esdeveniment. La delegació andorrana ha aconseguit 25 medalles: nou d'or, set de plata i nou de bronze. La propera edició tindrà lloc l'any 2022 i com ha dit el president d’Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, "a partir d'aquest dilluns ens posem a treballar en els propers Jocs Special Olympics".

stats