Societat 17/11/2020

Andorra la Vella vol convertir el Parc Central en un referent d'oci i cultura

La capital convoca un concurs públic per a la concessió del bar-restaurant per un període de quinze anys

Ana
1 min
Una imatge del Parc Central d'Andorra la Vella. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella publicarà aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) un concurs nacional per adjudicar novament la concessió del bar-restaurant del Parc Central per un període de quinze anys. L'objectiu és emplaçar-hi un espai gastronòmic, artístic, cultural i d'oci nocturn per als habitants de la capital, i que pugui dinamitzar econòmicament la zona del parc. Es descarta, inicialment, que la concessió pugui ser per a una discoteca.

La renovació de la concessió de l'espai suposarà també un complement a la ubicació provisional de la sala d'exposicions del Govern, que es traslladarà al mateix Parc Central durant el 2021 i hi romandrà fins que no estigui construïda la ubicació definitiva de l'espai expositiu al nou edifici d'Andorra Telecom, que se situarà a l'avinguda Meritxell.

Els interessats a participar de la concessió hauran de pagar un cànon i assumir el cost de la remodelació interior de l'edifici. Es valorarà, entre altres aspectes, la qualitat i l'interès del projecte d'acord amb els criteris estètics, de dinamització econòmica i d'interès turístic. Les ofertes es podran presentar fins al 10 de desembre.

stats