Societat 04/07/2019

El comú d'Andorra la Vella instal·larà un aquaparc d'estiu a l'Estadi Comunal

Oferirà jocs inflables d’aigua, espais per refrescar-se i hamaques per prendre el sol

Ara Andorra
2 min
Estadi Comunal. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl comú d’Andorra la Vella ha acordat instal·lar un aquaparc d’estiu a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila a partir del dimarts 9 de juliol i fins diumenge 1 de setembre. Estarà obert de dimarts a dissabte d’11 a 19 hores, mentre que diumenge l’horari d’obertura serà d’11 a 15 hores. L’entrada, que costarà 3 euros, serà gratuïta per als abonats al Centre esportiu dels Serradells. Tal com es va informar la setmana passada, en un principi, la intenció del comú era poder disposar a l’estiu de la piscina exterior dels Serradells “i en aquest sentit es van destinar tots els esforços”, han recalcat des del comú. Finalment els informes tècnics no n’autoritzen l’obertura perquè la instal·lació limita amb la façana del centre esportiu més malmesa per l’incendi del novembre.

Això ha fet buscar alternatives per oferir una proposta lúdica i refrescant per als ciutadans en absència de la piscina exterior. Així doncs, a partir del dimarts 9 de juliol a les 11 hores, el gol nord de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila oferirà un aquaparc d’estiu que no només comptarà amb piscines inflables, sinó que l’oferta es complementarà amb inflables d’aigua i jocs refrescants per als més menuts. L’espai destinat a aquaparc es concentrarà en els dos terrenys de gespa artificial de l’estadi, que també s’adequarà per oferir hamaques on prendre el sol i donarà accés a la zona de gespa natural on es podran posar les tovalloles.

Hi haurà dutxes exteriors per refrescar-se i vestidors habilitats per als usuaris de l’aquaparc, i s’oferirà servei de bar amb terrassa. Cada dissabte a les cinc de la tarda, a més, hi haurà Festa de l’escuma per a tots els ciutadans presents a l’aquaparc d’estiu. La instal·lació de l’aquaparc no afectarà la pista d’atletisme, de la qual en podran seguir gaudint els usuaris habituals. Es garantirà la presència d’un socorrista aquàtic a banda de sis monitors per desenvolupar aquesta proposta lúdica que inclou diverses activitats que es desenvolupen al mateix temps, com un taller de bombolles gegants o una piscina de boles d’aigua.

stats