Societat 03/08/2019

Andorra la Vella ja és plaça de 9

La Colla Jove dels Xiquets de Valls carrega i descarrega el 3 de 9 amb folre al segon intent

Carles Alonso
1 min
La Colla Jove dels Xiquets de Valls. / C. A.

Andorra la VellaJornada castellera històrica per Andorra en viure com la Colla Jove dels Xiquets de Valls ha carregat i descarregat el 3 de 9 amb folre. En aquesta actuació han acompanyat a la colla vallenca la Colla Vila de Gràcia amb una actuació impecable on han carregat i descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 4 de 7 amb agulla i els locals dels Castellers d'Andorra, on han mostrat la seva millora en els seus cinc anys de la fundació en carregar i descarregar el 3 de 6, el 4 de 6 i el 3 de 6 amb agulla.

La diada castellera de la festa major d'Andorra la Vella ha finalitzat amb els pilars caminant fins al balcó de la casa comunal descarregat per dalt del balcó.

Un cop finalitzada l'actuació, la cònsol major Conxita Marsol mostrava la seva alegria dient "ha estat un èxit i molt positiu. Ara ja podem dir que Andorra té una plaça de 9". Marsol afegia "la Jove feia des del 85 que no venia a Andorra i va ser ella mateixa que varen fer el 2 de 8". La cònsol major va explicar que Andorra la Vella i Valls fa 51 anys que estan agermanades i ha expressat taxativament que "penjarem una placa a la plaça que digui que aquí s'ha fet el primer castell de 9".

stats