Societat 12/08/2021

Andorra la Vella organitza un curs intensiu de monitor d’activitats de lleure durant el setembre

Està destinat a joves de 18 a 25 anys i el títol és expedit per l'EFPEM

ANA
1 min
Una de les activitats de l'estiu passat.

Andorra la VellaEls joves d’Andorra la Vella de 18 a 25 anys que estiguin interessats a obtenir el títol de monitor d’activitats de lleure expedit per l’Escola de Professions Esportives i de Muntanya (EFPEM), podran fer-ho aquest setembre en un curs intensiu subvencionat parcialment pel Comú d’Andorra la Vella. El curs tindrà 317 hores de durada i un cost de 180 euros, segons informen des del comú a través d'un comunicat.

El curs de monitor d’activitats de lleure serà, tal com fixa el reglament de les activitats de lleure aprovat pel Govern el 22 de juliol del 2020, un requisit imprescindible a partir l’estiu de l’any que ve per poder desenvolupar tasques de monitor esportiu o de lleure com les que organitza el comú cada estiu i en període de vacances escolars. Per això, la corporació ha comunicat a la plantilla actual de monitors de l’organització d’un curs que s’ha programat de manera concentrada en un mes perquè una bona part dels estudiants universitaris puguin gaudir-ne si hi estan interessats.

El programa d’aquest curs que s’imparteix de manera presencial i que té un important component vivencial, inclou cinc àrees de formacions: l’àmbit social, psicològic i pedagògic; natura i coneixements de muntanya; salut, higiene i cos; educació en valors i responsabilitat; i àmbit d’animació. Les places del curs són limitades i el període d’inscripció finalitzarà el divendres 27 d’agost.

stats