Societat 04/07/2021

Una andorrana és víctima de la violència masclista a Bordeus

La dona estava en procés de separació del seu presumpte assassí

ARA ANDORRA
1 min
Violència masclista

La policia de Bordeus ha trobat morta al seu domicili l'andorrana Sandra Pla, de 31 anys, en el que podria ser un cas de violència masclista al país veí. Els agents, de fet, han detingut la seva exparella, Mickaël F., amb qui estava en procés de separació. L'home ha estat acusat d'homicidi.

Una persona que es trobava a l'edifici va alertar la policia pels crits que sentia de la víctima. Quan els agents van arribar van trobar Sandra Pla morta al domicili, amb múltiples ganivetades al seu cos. Des del primer moment es va sospitar del seu entorn, per la brutalitat de les ferides que tenia al rostre. Els indicis apunten l'exparella, que tenia prohibit entrar en contacte amb Sandra Pla i amb la qual tenia una filla de 4 anys. El presumpte assassí li havia enviat diversos missatges amenaçadors el 3 de gener i el 17 de juny d'aquest any.

El judici de Mickaël F. s'ha fixat al Tribunal Correccional de Bordeus el 16 de novembre del 2021. Sandra Pla va néixer a Andorra i tenia també nacionalitat francesa, a més de familiars a Espanya. Per a la captura de l'exparella i davant de la perillositat de l'home es va haver de recórrer a un dispositiu de les forces especials de la policia.

stats