Societat 01/07/2019

L'Andros a Andorra, tres anys més

L’etapa andorrana d'aquest any serà els dies 20 i 21 de desembre

Agència ANA
1 min
El màxim representant d’Hiper Pas, principal patrocinador de l’esdeveniment, Jordi Mas; el creador i organitzador de l'Andros, Max Mamers i el president de l’Automòbil Club d’Andorra, Enric Pujal. / ACA

Andorra la VellaEl Trofeu Andros, que té cita des de fa més de vint anys al Principat, té garantit el seu futur, com a mínim, fins al 2021. Així ho han acordat aquest matí el creador i organitzador de la prova, Max Mamers; el màxim representant d’Hiper Pas, principal patrocinador de l’esdeveniment, Jordi Mas, i el president de l’Automòbil Club d’Andorra, Enric Pujal.

L'Andros que va fer trenta anys aquest hivern, ha esdevingut la carrera sobre gel més important del món i, des dels seus inicis ha reunit més de 1.500 pilots. Des de finals dels anys noranta, i en exclusivitat, (no es fa cap altra prova fora de França), cada any a principis de temporada s’organitza una etapa al circuit d’Andorra, i així seguirà sent durant tres anys més, tal com s'ha acordat en una trobada a la seu de l’ACA aquest dilluns al matí. Enguany, i segons ha publicat el mateix comitè organitzador, l’etapa andorrana tindrà lloc els dies 20 i 21 de desembre.

stats