Societat 10/05/2023

Anem a roda!!

Carrefour Epizen ofereix la roba ciclista Inverse a un 30% de descompte

ARA Andorra
1 min
Una ciclista lluint roba ciclista Inverse

Quan arriba el bon temps i les temperatures no són tan gèlides, la xarxa viària del país s'omple de ciclistes de diferents perfils (professionals, aficionats, amateurs...). Tots ells aprofiten les hores de sol per estirar les cames sobre la seva bicicleta de carretera o de muntanya. L'important és sortir a fer exercici a l'aire lliure i gaudir de l'esport i de l'entorn que ens brinda Andorra. Pels qui encara no ho han fet, ara toca posar la bici a punt, treure de l'armari la roba ciclista i sortir a rodar.

Carrefour Epizen s'ha volgut afegir, d'alguna manera, a la moda ciclista. Tant és així que disposa de la col·lecció en roba ciclista de la marca Inverse a un 30% de descompte (promoció vàlida fins al 14 de maig).

La nova col·lecció de la marca Inverse a un 30% de descompte

I és que parlar de ciclisme és parlar d'Inverse que compta amb més de 50 anys d'història. La passió que desprèn la marca de roba ciclista que disposes a Carrefour Epizen ha fet que la mateixa sigui des del 1969 una firma de referència a Europa, pionera en innovació i fabricació de roba tècnica de ciclisme. Tal com ressalta la mateixa marca, 'el ciclisme és el nostre ADN i la nostra raó de ser'.

stats