Societat 02/07/2021

Angelica Turroni, nomenada presidenta del Rotary Club d’Andorra

ARA Andorra
1 min
Angelica Turroni, nova presidenta del Rotary Club d’Andorra

Andorra la VellaAngelica Turroni, fundadora de l’Associació Italiana d’Andorra, promotora d’activitats culturals i ex cònsol emèrita d’Itàlia a Andorra, ha estat nomenada presidenta del Rotary Club d’Andorra fins el pròxim juliol del 2022. El president sortint, Francesc Compte, ha fet memòria de l’any Rotarià, marcat per la pandèmia i posant en valor la participació de club diversos programes de col·laboració amb la Creu Roja i el Banc dels aliments, entre d’altres.

La cerimònia de nomenament ha comptat amb la presència d’Alain Beato, president de la Fundació Rotary del districte francès 1700, del qual Andorra forma part. Beato ha elogiat la nova presidència així com la presència de dones en la nova junta, que també formaran Joan Albert Montané com a vicepresident, Josep Duró com a tresorer, Carlota Vallvé com a secretària, Carles Magdaleno com a cap de protocol, Ramon la Cueva com a cap de la Fundació Rotary, Anna Olsina com a cap de projectes i relació amb premsa i com a vocal, Alberto Rossi.

La nova presidenta, Angelica Turroni, en el seu discurs de possessió ha remarcat la voluntat que el Rotary estigui al costat de les famílies amb necessitats, més ara amb el sotrac de la pandèmia, fent accions directes. A més, ha afegit que “el Rotary és l’única associació que realitza projectes arreu del món i també de manera local, sense cobrar un cèntim, doncs la totalitat dels diners que hi arriben, sempre van directes a projectes solidaris”.

stats