Societat 28/05/2019

El 5è aniversari de l'ARA Andorra centra el 28è suplement, als quioscos i a la web aquest dimecres

L'especial fa un repàs per l'evolució del país el darrer lustre, des de l'objectivitat però també des de la visió d'opinadors de renom

ARA Andorra
1 min
Portada del suplement número 28 de l'ARA Andorra

Andorra la VellaEl número 28 del suplement de l'ARA Andorra, als quioscos de tot Catalunya i el Principat i a la web del Diari ARA aquest dimecres, 29 de maig, té un component molt especial. Aprofitant el cinquè aniversari de l'aparició del mitjà (va ser un 25 d'abril del 2014), el suplement en paper fa un repàs per l'evolució del país en l'àmbit social, polític, econòmic, cultural i esportiu des dels ulls de l'ARA Andorra, un mitjà que sempre ha vetllat per la immediatesa, la proximitat i l'objectivitat. Així ho destaca el titular en portada: 'Cinc anys d'actualitat en digital'. A la vegada, l'especial també convida a cares visibles del país perquè també valorin com ha canviat aquest darrer lustre.

Són cares que han estat vinculades amb el mitjà en algun moment de la seva història. Com el periodista Albert Roig, el també periodista Bru Noya (que ha treballat a l'ARA Andorra fins fa pocs mesos), el responsable de comunicació de la Universitat d'Andorra, Univers Bertrana, i la responsable de formació continuada, comerç i turisme de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra, Stella Canturri.

Així mateix, el suplement també reserva uns articles més aprofundits per a la presidenta de l'ARA Andorra, Montserrat Cardelús, i la directora del mitjà des dels inicis fins al mes de setembre passat, Marta Tort. A la primera se li fa una entrevista, i a la segona un ampli reportatge.

El suplement finalitza amb la ja tradicional secció d'agenda i amb una entrevista a Robert Pastor, uns dels periodistes més nostrats d'Andorra i que valora la particular situació del mitjà a Principat.

stats