Societat 02/12/2020

Antoni Trilla cobrarà prop de 2.300 euros per assessorar el Govern

La relació entre les dues parts finalitzarà el 31 de desembre però el contracte es podrà prorrogar en funció de les necessitats

Ana
1 min
ANTONITRILLA: “Aquest estiu, família i tranquil·litat”

Andorra la VellaEl ministeri de Salut ha fet públic aquest dimecres a través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) el salari que el cap del servei de medicina preventiva i epidemiologia de l'hospital Clínic de Barcelona, Antoni Trilla, cobrarà per assessorar Andorra en l'estratègia a seguir davant la situació epidemiològica i sanitària causada pel SARS-CoV-2. En concret, l'expert català rebrà un sou de 2.272,72 euros. Les tasques d'assessorament es van iniciar el 4 de novembre i s'allargaran fins al 31 de desembre. Tot i això, gràcies a un acord amb el Govern, el contracte podrà ser prorrogable en funció de les necessitats del servei durant la crisi sanitària.

L'expert català forma part del comitè tècnic, que s'encarrega d'assessorar el ministeri de Salut per tal de prendre les decisions directes que afecten la pandèmia. Està format per dos membres del ministeri, altres dos del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), un representant del Col·legi de Metges i dos assessors externs, un català (Trilla), i un expert francès. Juntament amb el comitè científic col·laboren de forma sistemàtica amb la comissió d'infeccions.

stats