Societat 04/10/2019

El comú tanca l’aparcament del Parc Central a partir d’aquest diumenge

Amb motiu del Pont del Pilar, s’habilitarà de l’11 al 13 d’octubre

Agència Ana
1 min
L’aparcament del Parc Central. / ARXIU

Andorra la VellaEl muntatge de l’envelat que acollirà la 41a edició de la Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà entre el 25 i el 27 d’octubre, s’iniciarà a primera hora d’aquest dilluns, dia 7, per la qual cosa l'aparcament del Parc Central haurà de quedar lliure de cotxes. Per tant, ja el diumenge dia 6 no es permetrà l’entrada de nous vehicles tant pel carrer Pere d’Urg com per l’avinguda Tarragona.

Un cop muntada l’estructura, es reobrirà l’aparcament a partir de divendres 11 a primera hora del matí i fins i diumenge 13 a la tarda, en previsió d’una important afluència de turistes espanyols amb motiu del Pont del Pilar. Un cop transcorregut aquest període, continuarà el procés de muntatge de la Fira d’Andorra la Vella.

El pàrquing recuperarà les 540 places disponibles, només quatre dies després que hagi finalitzat l’esdeveniment, és a dir, a partir del 31 d’octubre, en previsió d’un nou període d’afluència turística amb motiu del Pont de Tots Sants.

D’altra banda, entre el 7 i el 31 d’octubre, quedarà inhabilitada provisionalment la minideixalleria situada en aquest aparcament perquè l’accés estarà tancat.

stats