Societat 09/02/2021

Aposta pel talent jove

Vall Banc presenta el patrocini a Àlex Español

ARA Andorra
2 min
El pilot Àlex Español mostra el vehicle al director general de negoci de Vall Banc, Sergi Martín, i al director general de Vall Banc, José Luís Dorado.

Escaldes-EngordanyVall Banc està fent una aposta pels joves talents esportistes i aquest dimarts ha presentat un nou patrocini que s’emmarca en aquest objectiu. Així, s’ha donat a conèixer la imatge de l’equip Vall Banc Motor Sport que pilotarà el pilot Àlex Español, Sito, que tal com ha manifestat el director de negoci de Vall Banc, Sergi Martín, és un jove “molt talentós” del qual s’espera que aquesta ajuda li serveixi per anar complint diferents etapes aquest 2021. Español ha destacat que per a ell i per al seu equip és “una gran oportunitat” poder rebre aquest suport econòmic i ha manifestat que espera ser “un bon ambaixador d’aquesta marca”.

El jove pilot Àlex Español, amb el seu vehicle.

El pilot, del qual Martín ha destacat que és “treballador, competitiu i molt disciplinat”, uns valors amb els quals al banc li agrada “molt identificar-se”, competirà aquest any al Volant RACC i ha afegit que està també “mirant coses a França”. Mentre no es publica el calendari espera poder fer la “màxima formació i el major nombre de testos per començar la temporada el millor possible”. I és que manifesta que el seu gran objectiu és “donar la sorpresa” i fer molts bons resultats. Ara, amb l’ajuda del seu equip, espera adaptar-se al nou vehicle “per estar allà dalt el més ràpid possible”.

Martín ha destacat que de moment en l'àmbit del motor Vall Banc se centra en Sito que és “un talent natural”, “capaç de complir un somni”. També ha destacat que continuï estudiant ja que representa la cultura del “treball i l’esforç”.

stats