Societat 09/07/2018

Aprendre a fer castells o cuinar plats vegetarians, algunes de les activitats d'estiu de La Central

El Servei de Joventut d'Andorra la Vella ofereix diverses activitats pel jovent durant els mesos de juliol i agost

Ana
1 min
Actuació de la Colla castellera d'Andorra a la capital. / ANA

Andorra la VellaSegons ha informat el comú d'Andorra la Vella en un comunicat, la Central reprèn les d'activitats esportives i de lleure d'estiu pel jovent. Des del Servei de Joventut de la capital s'han presentat noves propostes, moltes d'elles gratuïtes i algunes a preus populars.

Per només 2 euros, els joves poden gaudir cada dimarts de juliol i els dijous d'agost d'una jornada lúdica a la piscina exterior del Serradells i, a més, es podran preparar prèviament el seu propi dinar a la Central amb la supervisió dels monitors. D'altra banda, el dijous 12 de juliol els joves poden anar al Parc d'Aventura Akrobranch a l'Arieja passant el dia fent activitats en un entorn natural. El dimecres 18 de juliol s'organitza una nova edició del taller de cuina sense pares; aquesta vegada, hauran de preparar plats vegetarians sota la dinamització d'Òscar Gabà. Durant dos dies, el 25 i el 26 de juliol, la Central proposa una excursió fent nit al refugi de Juclà i un taller de pesca sense mort. El dimarts 31 de juliol podran aprendre la pràctica de fer castells amb la Colla Castellera d'Andorra.

A l'agost s'anirà a Vallnord i el dia 9 hi haurà una celebració gratuïta i especial del Dia Mundial de la Joventut a la Central. El 23 d'agost es visitaran les cascades del riu d'Enclar i es realitzarà una gimcana pel poble antic. Aquell matí es preparà el dinar amb tots els assistents. Les activitats acabaran amb una barbacoa el dijous 6 de setembre, on també es donaran els premis del concurs 'challenge' que s'haurà fet durant tot l'estiu a través de les xarxes socials de La Central.

stats