Societat 09/10/2022

Aprovades les subvencions per a la mobilitat d’investigadors

Tres projectes han estat validats per rebre l’ajut que és de 3.897,65 euros en total

ARA Andorra
1 min
Ministeri d'Educació / ANA

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, l'adjudicació dels ajuts per a la mobilitat dels investigadors d'enguany. L'objectiu de la convocatòria és incentivar la mobilitat de la comunitat investigadora del país per millorar-ne les competències, a la vegada que es promociona la difusió dels resultats de la seva recerca i s'enforteixin les relacions amb altres institucions internacionals.

Les ajudes es divideixen en dues modalitats: per a estades breus de recerca en centres de R+D, empreses i centres de suport a la recerca d'una banda, i per a la participació en congressos científics presencials o virtuals –sigui per participar-hi activament o per formar part del comitè científic– per l'altra. L'estada o la participació en el congrés s'ha de situar temporalment entre el 16 de juliol 2021 i el 31 de desembre del 2022.

Al finalitzar el procés de presentació de candidatures, s'han rebut tres sol·licituds, una que ha postulat a la modalitat 1 (estada) i dos que han postulat a la modalitat 2 (congressos científics) de la convocatòria. Tots tres projectes han estat validats per rebre l'ajut que és de 3.897,65 euros en total.

Projectes subvencionats.
stats