Societat 10/07/2019

El nou aquaparc d'estiu obre "en un entorn perfecte" envoltat de gespa

Marsol inaugura la instal·lació alternativa a la piscina exterior dels Serradells

M. P. / C. A.
2 min
Un grup d'infants jugant en els inflables del nou aquaparc. / C. A.

Andorra la VellaLa cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha inaugurat aquest dimecres l'aquaparc d'estiu a l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila. Així, les instal·lacions romandran obertes fins al diumenge 1 de setembre i esdevindrà una alternativa pels abonats al Centre esportiu dels Serradells. Tot i que la cònsol ha subratllat que des del comú es pensava que finalment la piscina exterior podria estar disponible per gaudir-la els mesos d'estiu, el cert és que "els informes tècnics finalment no ho autoritzen" i, per aquest motiu, "vam decidir buscar alguna alternativa" encarada, sobretot, "als infants de la parròquia". A falta d'incorporar algun joc més dels ja existents, "hem aconseguit moltes activitats en un entorn perfecte" envoltat de gespa, "que també ajudarà que tothom conegui més aquesta súper instal·lació que tenim a Andorra la Vella".

Les instal·lacions compten amb tota mena de serveis i, a més, "hi ha monitors a tots llocs i socorristes a les piscines". Els jocs estan pensats en funció de les edats dels infants, tot i que Marsol ha recalcat que l'espai també està previst per acollir gent adulta i que puguin "refrescar-se i prendre una mica el sol". En aquest sentit, s'ha dissenyat una "zona de relaxació" amb gespa artificial, on també es disposa de dutxes i esdevé "un bon lloc per venir a passar el dia de festa". També s'ofereix un servei de bar amb terrassa ben a prop de la zona dedicada als més menuts.

Quant al pressupost, Marsol ha anunciat que l'aquaparc ha tingut un cost que frega els 50.000 euros, incloent la instal·lació, els monitors i els socorristes. "És un cost elevat però entenem que és una opció necessària per a la parròquia", ha manifestat. A més, ha volgut agrair la sensibilitat que han tingut els atletes que habitualment corren en la pista d'atletisme de l'estadi que, des del primer moment, "van entendre la situació perfectament" i no van tenir cap problema en adaptar els seus horaris d'entrenament i poder conviure tots plegats.

stats