Societat 02/04/2022

Aquest és l'electrodomèstic que ha conquerit les cuines del món

El pots trobar a la secció de llar de la FNAC, a la tercera planta de Pyrénées Andorra

E.C.
2 min
L'electrodomèstic que ha conquerit les cuines.

Andorra la VellaSi ens pensàvem que amb el robot de cuina ja ho havíem vist tot, un nou electrodomèstic arriba per conquerir les llars andorranes; es tracta de la fregidora d'aire, un aparell que ja ha enamorat a milions de consumidors d'arreu del món i ha canviat la manera de cuinar els fregits sense necessitat de submergir-los en oli. En un moment en què moltes persones estan preocupades per l'encariment del preu dels olis i sobre la taula hi ha el debat de si cal fregir amb oli d'oliva i gira-sol, per què no canviar 180 graus el debat? Fregim sense oli!

La fregidora d'aire de Xiaomi.
La fregidora d'aire de Xiaomi.

La fregidora d'aire, que pots trobar a la secció d'electrodomèstics de la FNAC, a la tercera planta de Pyrénées Andorra (just al costat del restaurant La Bohème), permet gaudir de les clàssiques patates fregides i altres productes com croquetes i empanades, però amb un nivell calòric molt més baix. Deixant de banda que la preparació d'aquests aliments resulta molt més neta i eficient amb la fregidora d'aire, aquest electrodomèstic aconsegueix reduir en un 99,5% l'ús d'olis.

La fregidora d'aire de Bourgini.
La fregidora d'aire de Bourgini.

Com funciona?

El seu funcionament es basa en la circulació d'aire molt calent a tota velocitat, fent que els aliments es mantinguin sucosos i suaus a l'interior, amb una textura cruixent en la seva capa exterior. A diferència del forn convencional, la fregidora d'aire no gasta tanta electricitat i, a llarg termini, el que ens farà estalviar diners en la factura de la llum i per l'estalvi de la compra d'oli.

Troba els diversos models a la tercera planta de Pyrénées.

A més a més, incomptables 'influencers', presentadors de televisió i aficionats a la cuina han comprovat que la fregidora d'aire no només pot cuinar fregits, sinó que té múltiples funcions per cuinar altres plats, ja que el seu sistema és molt similar a l'opció de convecció dels forns tradicionals, que s'utilitza per coure carns, pa i pastissos. Si encara no la tens, passa per la secció d'electrodomèstics de la FNAC de Pyrénées Andorra i deixa't conquerir pel nou electrodomèstic de moda.

stats