Societat 03/06/2019

L'ARA Andorra celebra els cinc anys

Cardelús remarca la presència del mitjà digital com a referent informatiu

Ara Andorra
1 min
Acte de celebració dels 5 anys de l'ARA Andorra. / M. R. F.

Escaldes-EngordanyEl centre comercial illa Carlemany ha acollit aquest dilluns al vespre l'acte de celebració del cinquè aniversari del digital ARA Andorra, que en aquests pocs anys s'ha convertit en un referent de la premsa digital per la seva immediatesa i el tractament objectiu de les notícies. La festa d'aniversari ha reunit diverses autoritats del país del món de la política, de la cultura, empresaris, periodistes i de molts altres sectors.

La presidenta del consell d'administració de l'empresa Ara Digital SL, Montse Cardelús, ha destacat, durant el seu discurs, que cinc anys després "ens hem convertit en el mitjà digital de referència a Andorra", destacant la feina que han desenvolupat els treballadors de l'empresa.

Cardelús ha animat tothom a ser ambiciosos per continuar creixent i sumar més lectors, tot i que ha remarcat que en cinc anys "hem crescut en presència a les xarxes, en visites a la web, i en nombre de continguts produïts i publicats". La presidenta ha remarcat que s'ha assolit fer una informació "en clau positiva" des de la "vocació de servei públic".

L'acte ha servit per inaugurar una exposició de fotografies sobre aquests cincs anys informatius. També s'ha ofert als assistents un còctel de Javier de las Muelas, considerat un referent.

stats