Societat 08/02/2019

Assandca organitza una xerrrada sobre les noves teràpies en ginecoestètica

El doctor Miquel Ferrer Gispert serà l’encarregat d’impartir el diàleg

Redacció Ara
1 min
El doctor Miguel Ferrer Gispert serà l'encarregat de dur a terme una xerrada sobre ginecoestètica al centre de dermatologia. / TEKNON

Andorra la VellaAssandca, amb la col·laboració de Dermandtek, organitza el dimarts 12 de febrer a les 19.30 hores al centre de dermatologia un discurs a càrrec del Dr. Miguel Ferrer Gispert, ginecòleg del centre mèdic Teknon, sobre les noves teràpies en ginecoestètica. Ferrer serà l’encarregat d’impartir el diàleg sobre les noves teràpies en ginecoestètica, una especialitat de la ginecologia que aporta solucions i millores en l’evolució genital i urinària pròpia de l’edat, dels parts i dels tractaments oncològics, entre d’altres.

L’evolució de la ciència i les noves teràpies en aquestes disciplines permeten dotar els pacients d’una millor qualitat de vida i d’una quotidianitat més fàcil. Assandca s’associa amb Dermandtek per fer arribar aquest esdeveniment a totes les persones afectades. La xerrada és gratuïta i només cal confirmar assistència directament per telèfon al 886 100.

stats