Societat 19/03/2019

Assandca recapta 1.300 euros amb les activitats del Dia contra el càncer

Els diners contribuiran a desenvolupar les activitats i el suport a les persones del país afectades.

Agència Ana
2 min
Els membres d'Assandca. / ARA ANDORRA

Andorra la VellaLes accions realitzades el mes de febrer amb la col·laboració de les Farmàcia Galeno, Anyó Park, Stillness centre d’estètica, Principadel i Farmàcia Margalef, han permès a l’associació andorrana contra el càncer recol·lectar una xifra important que contribuirà al desenvolupament de les activitats i a l’acompanyament de les persones afectades per la malaltia.

Assandca va recaptar 1.300 euros a les activitats organitzades per les diferents empreses col·laboradores. L’Associació andorrana contra el càncer ha comptat un any més amb la col·laboració de les Farmàcia Galeno i d’AnyósPark per a l’organització de diverses activitats amb motiu del Dia mundial contra el càncer que es va celebrar el 4 de febrer. Les farmàcies van organitzar dues accions diferents: una donació d’1 euro per cada producte venut i un taller infantil on hi van participar 44 nens. AnyósPark va proposar tota una sèrie d’activitats esportives solidàries dirigides com zumba, ioga i 'cycling'.

Enguany, s’han sumat a la iniciativa tres altres empreses del Principat. El centre d’estètica i bellesa Stillness va oferir a les seves clientes una manicura solidària i un preu especial durant tot el mes de febrer sobre el tractament de 'microblanding' oncològic per a les persones afectades per la malaltia. Principadel va fer el donatiu de tots els ingressos aconseguits el dia 4 de febrer pel lloguer de les seves pistes de pàdel i va posar a la venda uns llaços i a disposició una guardiola per tots aquells que volguessin col·laborar més enllà. La tercera nova empresa a fer aportacions va ser la Farmàcia Margalef, que va destinar a l’associació tres euros per cada venda d’una crema facial.

La contribució de totes aquestes empreses ha permès recollir aquests diners que contribuiran a desenvolupar les activitats i el suport a les persones del país afectades. Assandca agraeix, una vegada més, totes les persones que hi van prendre part i les empreses esmentades per a la seva implicació en la lluita contra el càncer.

stats