Un home ataca les dones i els homosexuals a través de les xarxes

L'individu va ser detingut i es troba ingressat a la presó

La policia ha detingut un home que es dedicava a atacar diversos col·lectius a través de les xarxes socials, especialment feministes, homosexuals i el col·lectiu d'immigrants magrebí àrab. La seva virulència verbal i els seus atacs contra aquests col·lectius van cridar l'atenció de les autoritats, que van ordenar iniciar una investigació sobre l'individu, segons explica la policia en un comunicat.

Concretament, el 18 de juliol la policia, sota l'autoritat i supervisió de la Fiscalia General, va procedir a detenir una persona per la presumpta comissió d'un delicte de discriminació.

L'individu, a través de diferents xarxes socials penjava vídeos i publicacions que atemptaven contra el col·lectiu d'immigrants magrebí àrab, contra les dones en general i, particularment, contra el col·lectiu feminista i homosexual.

L'activitat especialment elevada i virulenta d'aquest home va atraure ràpidament l'atenció de les autoritats i en especial de la Fiscalia, que va demanar al Cos de Policia una investigació, la qual va permetre detectar les discriminacions.

L'operació i l'afer que va ser atribuït per competència a la Batllia especialitzada, ha permès aturar la conducta de l'individu i restablir així com garantir els drets fonamentals dels col·lectius objectes de discriminació, segons el comunicat

La batlle Maria Àngels Moreno Aguirre va condemnar per Ordenança Penal a l'interessat l'endemà mateix, el dia 19 de juliol, i actualment, aquest es troba complint condemna al centre penitenciari.