Societat 01/01/2019

Atracament en una gasolinera d'Encamp

El delinqüent va amenaçar l'empleat amb un ganivet de gran dimensió

Joan Ramon Baiges
2 min
Sortidors d'una gasolinera BP.

EncampAquestes festes nadalenques estan sent complicades a nivell de successos i de seguretat. En pocs dies s’han ajuntat la detenció de l'anomenat ‘Rambo de la Cerdanya’, un atracament a punta de pistola en una perfumeria del Pas de la Casa, un robatori en el domicili d’uns empresaris en ple centre de la capital –aquest no ha pogut ser confirmat per l’ARA Andorra–, localització d'un punt de venda de droga, i diumenge passat, per acabar l’any, li va tocar a una gasolinera BP d’Encamp, situada al costat del supermercat Ecler a la CG2, a la sortida del poble en direcció a Canillo.

L’atracament va ser a última hora, a punt de tancar, cap a les 22 hores aproximadament, quan l’únic empleat que hi havia en aquells moments a l’establiment estava fent la caixa del dia. Des de l’empresa se sospita que l’atracador estava vigilant des de l’exterior per actuar en el moment oportú, quan el treballador estava fent el recompte de la recaptació del dia que, segons sembla, s’elevaria a uns 2.000 euros, una quantitat poc elevada tenint en compte que la gran majoria de clients acostumen a pagar el subministrament amb targetes de crèdit o les que proporciona BP.

En algunes gasolineres acostumen a tancar dues caixes, una de dia i una altra de tarda, però en aquesta només es fa un tancament al final de la jornada, quan finalitza l’activitat.

L’atracador va accedir a l’interior de la gasolinera en el moment oportú i esgrimint un ganivet de dimensions considerables va amenaçar l’empleat perquè aquest li entregués la recaptació del dia.

L’home va ser captat per una de les càmeres de seguretat però tenia la cara tapada amb un passamuntanyes, per la qual cosa la policia no el pot identificar. Òbviament, en aquell moment no hi havia cap client a la gasolinera.

stats