Societat 22/08/2020

Fatal desenllaç de l'atropellament a l'avinguda Tarragona

ARA Andorra
1 min
El SUM al lloc dels fets. /ARA

El conductor atropellat aquest divendres al vespre a l'avinguda Tarragona, a l'alçada del McDonald's, ha mort dues hores després de ser traslladat a l'Hospital. La víctima hauria estat atropellada, suposadament, per una discussió per un vehicle que circul·lava a l'alçada de la cadena de menjar ràpid, en direcció a la rotonda del Quilòmetre 0. Després d'un creuament de retrets, suposadament per una maniobra indeguda al volant, un altre conductor l'hauria envestit, segons han explicat testimonis del succés, que sopaven a la terrassa de la cadena d'alimentació. El presumpte autor es troba en dependències policials, en espera de passar a disposició judicial.

Els dos homes haurien discutit, l'un d'empeus davant el vehicle de l'altre a la carretera General 1, fins que el conductor hauria envestit l'altre interlocutor que l'increpava davant del seu vehicle. Un cop atropellat, cap a les 23 hores, ha estat traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on ha mort dues hores després, presumiblement com a conseqüència de les ferides causades per l'atropellament.

La víctima és un home resident al país, de 50 anys i nacionalitat argentina, que treballava en una empresa de transport col·lectiu de passatgers del país. L'autor de l'atropellament és un home de 62 anys que conduïa un vehicle amb matrícula espanyola. Els agents de Policia del Grup d'Investigació d'Accidents de Trànsit instrueixen el pertinent atestat, i arresten el conductor, per un presumpte delicte contra la vida humana independent, per passar a disposició judicial.

stats