Societat 06/11/2019

Autea rep 1.750 euros gràcies a la recaptació de l'Skimo Femení

Serviran per donar continuïtat a alguns dels projectes de l'associació

Marc R. Fort
1 min
Fotografia de grup amb el xec de la recaptació. / M. R. F.

Andorra la VellaAquest dimecres s'ha dut a terme el lliurament de la recaptació de la Festa solidària Skimo Femení, que es va celebrar el dissabte dia 12 d’octubre a la Borda Pairal 1630. La recaptació, que ascendeix a 1.750 euros, anirà destinats a l'Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea) i, a banda, els mateixos serviran per donar continuïtat a alguns dels projectes de l'associació.

La cursa Skimo Femení 2019 va apropar un total de 128 participants i va comptar amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot; el ministres d’Economia, Jordi Gallardo, i la ministra de Funció Pública i Simplificació, Judith Pallarés.

Pel que fa a la continuïtat del projecte, val a dir que la pròxima edició de la Pal Skimo Femení 2020, serà el pròxim diumenge 8 de març del 2020, una jornada que coincidirà amb el Dia internacional de la dona treballadora.

D'altra banda, també s'ha anunciat que el pròxim 19 de novembre tindrà lloc la primera edició de la Jornada 'Ciutat amable', una iniciativa organitzada per Amida i Autea i que vol convidar a la reflexió i al debat al voltant dels espais públics i la seva funció socialitzadora i de representació de la diversitat de persones que l’habiten.

stats