El comú avança una setmana el tancament del carrer Major d'Encamp

Una petita esllavissada del quitrà de la plaça del Consell ha estat la culpable

Una petita esllavissada del quitrà de la plaça del Consell d' Encamp, on actualment s'estan portant a terme les obres d'arranjament de les avingudes ha provocat que s'hagi de tancar el trànsit el carrer Major, que era la via alternativa de pas de vehicles.

El tancament del pas de vehicles del carrer major d' Encamp estava previst pels dies 12, 13 i 14 d'agost, segons indica el cònsol major, Jordi Torres, "i no ha provocat cap mena d'afectació extra que no estigui contemplada, simplement ho hem avançat una setmana", afegia Torres.

Les obres que s'estan portant a terme a Encamp varen començar pel carrer Joan Martí, que ja està completament arranjat. Han continuat per la plaça del Consell, que és on s'ha produït la incidència. Actualment, a la part més delicada de l'obra, com és la cruïlla del pont de les escoles, les galeries s'han de fer de manera manual a causa del fet que hi ha dues arquetes molt grans de FEDA i el comú, a més de dos espais d'evacuació d'aigües i del mateix comú. Tot això fa que els treballs siguin més complexos, amb l'objectiu de col·locar una instal·lació adient en el subsòl que permeti fer treballs de manteniment amb molta més facilitat que en l'actualitat. Les obres finalitzaran en el carrer François Mitterrand.