Societat 19/07/2018

La part alta de l'avinguda Meritxell, oberta al trànsit rodat a partir d'aquest divendres

Al mateix temps, el comú tanca el tram de davant de Pyrénées fins el dia 28 per les obres d'embelliment

Ara Andorra
1 min
El mapa del centre d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaSegons informa el comú d'Andorra la Vella en un comunicat, a partir d'aquest divendres es reobre al trànsit rodat a l’avinguda Meritxell en el tram comprès entre el Pont de la Rotonda i el carrer Doctor Molines en els dos sentits de la circulació. Alhora, el tram de l’avinguda situat entre el carrer de les Canals i el carrer Doctor Molines quedarà tallat al trànsit fins que finalitzin els treballs, previsiblement el 28 de juliol.

Aquesta reorganització de la circulació de vehicles es produeix en la fase final de les obres de remodelació de l’avinguda Meritxell fruit dels treballs de pavimentació del tram comprès entre el carrer de les Canals i el carrer Doctor Molines.

El dilluns 23 i el dimarts 24 de juliol s’enquitranarà l’encreuament amb el carrer Doctor Molines (porta d’entrada al pàrquing dels Grans Magatzems Pyrénées). Només durant aquests dos dies, l’accés al carrer i a l’aparcament del centre comercial s’efectuarà a través del carrer Bisbe Príncep Iglesias i es permetrà el gir a l’esquerra i la circulació en sentit invers a l’habitual.

stats