Societat 20/06/2019

Avís de fortes tempestes aquest dijous al vespre

El Servei Metereològic avisa que les intensitats poden ser de 10 mm en 30 minuts

Ara Andorra
1 min
Gràfic del Servei de Meteorologia. / SMA

Andorra la VellaEl Servei Metereològic ha activitat l'alerta groga davant la previsió de fortes tempestes aquest dijous al vespre. Segons informa a través de les xarxes socials, les intensitats poden ser de 10 mm en 30 minuts, un període curt però de gran intensitat amb les precipitacions.

El mateix avís fa el Servei de Meteorologia de Catalunya, que repeteix les mateixes dades i alerta que es poden acompanyar de calamarsa.

Les pluges poden ser un aliat de la revetlla de Sant Joan, ja que davant del risc d'incendis el comú d'Andorra la Vella ha decidit clausurar cautelarment el berenador de la Comella així com prohibir l’encesa de focs a la muntanya. Les fogueres i el llençament de petards es podran fer amb normalitat al centre urbà, però extremant totes les precaucions. El que sí que s'ha prohibit, tant a la muntanya com al centre, és poder tirar coets que s'enlairin per evitar possibles riscos a la muntanya. Algunes d’aquestes mesures cautelars s’aixecaran quan des de Protecció Civil s’informi que el risc d’incendi és nul.

stats