Societat 05/05/2022

Avís groc per ventades a partir de divendres

S'espera, a més, que la cota de neu se situï en els 1.900 metres amb gruixos de fins a 10 centímetres a 2.500 metres

ANA
1 min
L'avís groc per vent activat de cara a aquest divendres.

Andorra la VellaEl Servei Meteorològic d'Andorra ha activat l'avís groc davant les ventades que es preveu que assetgin el Principat a partir d'aquest divendres al matí. Es preveu, per tant, que el vent sigui el factor predominant d'una jornada en què les precipitacions es desplaçaran cap al centre i sud d'Andorra durant el dia, tot i que amb intermitències. S'espera, a més, que la cota de neu se situï en els 1.900 metres amb gruixos de fins a 10 centímetres a 2.500 metres.

Davant l'episodi, el departament de Protecció Civil demana precaució a la ciutadania a l'hora de transitar per la via pública, i també alerta que cal assegurar els objectes que puguin caure de balcons i terrasses i tenir compte amb les activitats que es realitzin a l'exterior.

Pel que fa a les temperatures d'aquest dijous, es registraran 16 graus a Andorra la Vella, 11 a 1.500 metres i -1 al Pas de la Casa. A darreres hores del dia, amb l'increment de la velocitat del vent, les precipitacions es poden estendre fins al sud del país.

stats