Societat 15/09/2020

El bàsquet més solidari

El BC MoraBanc Andorra dona 10.000 euros a l'Unicef Andorra i les dues entitats segellen la col·laboració un any més

Ana
1 min
La directora de l'Unicef Andorra, Marta Alberch, i el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs. / UNICEF ANDORRA

Andorra la VellaEl Bàsquet Club MoraBanc Andorra ha lliurat a l'Unicef Andorra el donatiu aconseguit gràcies a totes les accions solidàries organitzades durant la temporada passada i que s’engloben en l’acord de col·laboració que les dues entitats van signar l’octubre del 2015. La donació ha estat de 10.000 euros en total, uns diners que s’han aconseguit gràcies a les diferents accions que s’han anat organitzant com el partit Champions for Unicef; la venda d’equipaments i marxandatge de temporades anteriors durant el 'Vide Esports' de la Massana; la recaptació íntegra del partit que el MoraBanc Andorra va jugar amb el Monbus Obradoiro o la Pedalada Solidària.

Tal com informen des de l'ONG a través d'un comunicat, aquests 10.000 euros es destinaran al projecte d’Unicef al Bhutan per millorar l’accés a una educació inclusiva de qualitat als infants amb discapacitat.

A més, el Bàsquet Club MoraBanc Andorra i l'Unicef Andorra confirmen la continuïtat d’aquesta aliança un any més i ja estan treballant en les accions solidàries que es volen fer al llarg de la temporada 2020-2021 i que tindran en compte la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19. Des de l'Unicef Andorra destaquen el ressò que obtenen les accions que es duen a terme conjuntament amb el MoraBanc i el fet que es pugui arribar a molta gent per sensibilitzar-los i informar-los sobre les accions que l'ONG duu a terme.

stats