Societat 15/09/2019

La Batllia anul·la l’adjudicació de Cicland pel servei de bicicleta compartida

L’empresa podrà continuar prestant el servei mentre el Govern no valori de nou les ofertes que es van presentar

Ara Andorra
1 min
Parada del servei de bicicleta elèctrica compartida Cicland a l'Estació Nacional d'Autobusos./ T. N. (ANA)

Andorra la VellaEl Govern haurà de procedir a valorar de nou les ofertes presentades per a la prestació del servei de bicicleta compartida. Així ho estableix la sentència de la Batllia, responent a un recurs presentat per Etna Serveis, la segona de les empreses que va presentar-se al concurs. Així, mentre el Govern no valori de nou les ofertes, Montre SL, amb Cicland com a nom comercial, podrà continuar donant servei a fi de "no perjudicar el seu normal funcionament". Cicland va posar-se en marxa al juny del 2018, amb un total de 50 bicicletes repartides per 14 punts de càrrega distribuïts pel Principat.

L'octubre del 2017 el Govern i els comuns van signar el conveni de col·laboració per a la concessió del servei de bicicleta compartida, que va recaure en l'empresa Montre SL, la mateixa que havia dut a terme la prova pilot. Etna Serveis, en no estar conforme, va interposar un recurs administratiu al novembre, donat que creia que s'havien produït un seguit de mancances a l'hora d'adjudicar el servei. Al febrer del 2018 el Govern va desestimar el recurs, confirmant l'adjudicació a Montre SL.

Ara la Batllia veu que la resolució "no és ajustada a dret i als fins que legitimen l'activitat administrativa". Montre SL, per la seva part, podrà recórrer dita sentència si així ho considera oportú.

stats