Una bola de llum encén el Nadal a Ordino

Les famílies podran participar en la gimcana 'Troba el teu tió de Nadal'

Amb l'entrega d'una bola de llum al cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, per part d'una de les nenes de la secció infantil de l'Esbart de les Valls del Nord s'ha inaugurat el Christmas Village, que se celebra al centre de la parròquia fins al pròxim diumenge. Una fira que des del comú viuen "amb un esperit festiu", segons el cònsol major, que també veu com "aquesta tercera edició demostra que s'està consolidant". Com a novetat, s'han canviat algunes de les casetes de plàstic per altres de fusta, que "donen un altre aire també al mercat" i s'han ampliat el nombre de paradistes fins a 35.

Pel que fa a l'ocupació hotelera a la parròquia per al pont, Mortés ha reconegut que un dels motius ha estat "el fet de no haver-hi neu", cosa que ha fet que els visitants prefereixin estar a les parròquies altes. Tanmateix, "l'important és que vingui la gent del país i que es mogui l'economia d'una forma o una altra", ha assegurat el cònsol.

Al llarg dels tres dies que duri la fira els infants podran gaudir de jocs tradicionals, tallers de manualitats i espectacles al carrer, així com visites guiades per a tota la família de l'itinerari Els Rossell d'Ordino o la gimcana familiar 'Troba el teu tió de Nadal'.

image-alt

Per saber-ne més

Tions amagats a Ordino