La bola de llum torna a portar el Nadal a Ordino

També s’ha inaugurat el ‘Christmas Village’ que es trobarà a la parròquia fins diumenge

Un any més, la bola de llum ha tornat a il·luminar Ordino per Nadal. Una part de la secció infantil de l'Esbart de les Valls del Nord ha entregat la bola al cònsol major, Josep Àngel Mortés, com a símbol de què el Nadal ha arribat a la parròquia, ha explicat el conseller de Turisme, Espots i Dinamització, Jordi Serracanta. "Creiem que és una de les activitats importants perquè ens dona, no només el tret de sortida de les festes, sinó que també és un moment en què tot el poble ve aquí".

Amb l' encesa de llums, també s'ha inaugurat el ' Christmas Village' que s'organitza conjuntament amb l'era d'Ordino i que es mantindrà obert fins aquest diumenge. Serracanta ha indicat que ja fa quatre anys que es fa així, i el resultat d'organitzar-ho entre un privat i el comú, és molt bo. El mercat de Nadal disposa d'un total de 33 paradetes, distribuïdes entre el centre del poble, l'era d'Ordino i la plaça de l'oficina de turisme. Aquest darrer espai és nou d'aquest any, ha assenyalat Serracanta, qui ha comentat que a banda de set paradetes, també hi ha una pista de cúrling "perquè la gent pugui veure i entendre que és aquest esport". A més, enguany totes les paradetes són amb casetes de fusta.

D'altra banda, Serracanta ha declarat que sempre intenten fer coincidir el mercat amb el pont de la Puríssima. "Creiem que no ha de ser una fira de Nadal que duri molts dies". També ha indicat que el fet que sigui concentrada pel pont va bé tant pels firaires com per la gent que hi assisteix. Finalment, Serracanta ha destacat que si l'encesa de llums dona el tret de sortida al Nadal i al mercat, la representació de l'óssa que es realitzarà diumenge al migdia és el punt de tancada del 'Christmas Village'.