Societat 25/09/2018

Bomosa i el BC MoraBanc Andorra renoven la seva col·laboració

L'acord consisteix en un compromís mutu d'intercanvi d'accions

Ana
1 min
El director de Comunicació del BC MoraBanc Andorra, Gabriel Fernàndez, i la cap de Projectes de la Fundació Bomosa, Beatriz Sans. / BC MORABANC ANDORRA

Andorra la VellaLa Fundació Bomosa i el BC MoraBanc Andorra han signat un acord de col·laboració per la temporada 2018-2019, renovant d'aquesta manera la cooperació que han mantingut els darrers tres anys. Aquest acord consisteix en un compromís mutu d'un intercanvi d'accions entre la fundació i l'equip.

Fundació Bomosa, motivada per la defensa dels valors envers les persones, els drets dels animals, la protecció del medi ambient i la conscienciació en promoure hàbits saludables amb una alimentació de qualitat, contribueix proveïnt als jugadors de fruita variada que l'equip consumirà durant els partits d'aquesta temporada.

Aquesta contribució serà facilitada per una de les empreses del grup, BIOBIO, que fomenta els valors de l'alimentació ecològica en el sector de la restauració i les col·lectivitats.

Pel que fa el BC MoraBanc Andorra, l'entitat seguirà donant el seu suport a alguns dels projectes de la fundació, com el Jove Voluntariat Lector i el departament de suport a les mascotes, a més d'altres accions puntuals que es realitzaran al llarg de la temporada.

Amb aquesta acció Bomosa vol emfatitzar la importància que té combinar una dieta equilibrada i sana amb una pràctica esportiva regular, tal com informen des del club de bàsquet en un comunicat.

stats