Societat 23/11/2021

El brot al British College obliga a tancar el centre fins dilluns

L'escola oferirà les classes telemàtiques després que s'hagin detectat positius en deu de les onze aules

ANA
1 min
British College a l'antic alberg de la Comella

Andorra la VellaDonada l'alta incidència de positius a l'escola British College, amb positius confirmats a deu de les onze aules i també entre part de l'equip docent, des de l'oficina Covid, el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i l'escola han acordat el tancament del centre fins al proper dilluns. Durant aquests dies s'oferiran les classes de manera telemàtica i aquest dilluns ja es va fer un cribratge al centre, que es repetirà abans de la reobertura.

La pandèmia continua afectant la població escolar i les aules sota vigilància activa segueixen en augment. Actualment n'hi ha 59 (+9), dues sota vigilància activa total i 57 en parcial. Pel que fa a la vigilància passiva, n'hi ha 29.

Salut també ha informat que des d'aquest dilluns s'han detectat 43 nous positius, que eleven la xifra de casos totals des de l'inici de la pandèmia a 16.342 persones. Tot i així, també s'han donat 42 noves altes, i per tant, els casos actius se situen en 524. D'altra banda, des del març un total de 15.688 persones han superat la malaltia. La xifra de defuncions continua estable en 130.

Finalment, des de l'inici del pla de vacunació, ja s'han administrat 110.749 vacunes –55.349 primeres dosis, 54.115 segones i 1.285 terceres–. Cal recordar que aquest dilluns es va iniciar l'administració de terceres dosis a les persones més grans de 65 anys.

stats