Societat 08/05/2020

Els busos tornen al centre d'Encamp

Les línies regulars L2 i L4 passaran per les avingudes Joan Martí i François Mitterrand a partir de dilluns

Ana
1 min
El gràfic amb les parades. / COMÚ D'ENCAMP

Andorra la VellaLes línies regulars de transport urbà, L2 i L4, tornaran a passar pel centre d'Encamp a partir del dilluns 11 de maig, realitzant el mateix itinerari d’abans de les obres de remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand, en el tram comprès entre la rotonda de Prat de Genil i la de l’estació de servei Repsol, i per tant, totes les parades ubicades en aquest tram que havien estat sense servei durant les obres de remodelació es tornen a posar en funcionament a partir de la setmana que ve.

Totes les parades existents en aquest tram es mantenen en la seva ubicació habitual, amb excepció de tres d’elles que es desplacen uns metres. Concretament, la de la plaça Sant Miquel, que ha quedat ubicada davant del nou parc infantil a tocar de la passarel·la del complex; la del Prat del Genil, que ara està just al costat de Cal Notari, i la parada Rosaleda, que ha quedat ubicada just al davant de la seu del ministeri de Cultura (antic hotel Rosaleda).

Les parades provisionals que es van habilitar temporalment durant les obres de remodelació, concretament dues després de la rotonda del Prat de Genil i dues més abans d’accedir a la rotonda de l’estació de servei Repsol, a banda i banda de la carretera, quedaran anul·lades també a partir del dilluns vinent.

Des del comú encampadà recorden que el servei de transport urbà, des del 4 de maig passat, ha ampliat les freqüències adaptant-se a la nova fase de desconfinament amb motiu de l’emergència sanitària pel coronavirus.

stats