Societat 11/09/2020

Els Cachafeiro demanen un 'bonus track' per deixar el Punt de Trobada

Creuen que no seran a temps de marxar de l'espai al novembre i consideren que la data adient seria el febrer de 2021

Ara Andorra
1 min
El Punt de Trobada. / ARXIU ANA

Andorra la VellaNecessiten més temps. Els Cachafeiro haurien presentat un recurs contra la decisió de la Batllia de fixar el 30 de novembre com a data per entregar el Punt de Trobada a la família Mallol, propietària del terreny, després de considerar insuficient el termini de quatre mesos que es va fixar.

Per reforçar la seva tesi, han presentat l'informe d'un expert sobre com s’hauria de fer correctament el desnonament i el qual conclou que el temps adient seria de dinou mesos, més del que ells demanen, ja que comptant que el termini començava a l’agost, la data d’entrega seria, en principi, el març del 2022 si se seguís aquest document.

Els Cachafeiro voldrien continuar fins al febrer per poder fer la campanya de Nadal i donar prou temps per a liquidar bona part dels estocs i poder pagar les indemnitzacions.

En cas que el 30 de novembre no hagin entregat la possessió als Mallol, se li aplicaran tots els perjudicis que corresponguin. Durant els quatre mesos els Cachafeiro hauran de pagar el lloguer corresponent a “l’ocupació indeguda” de la Prada de Cosp i l’edifici del Punt de Trobada.

stats