Societat 14/04/2024

Cairat anuncia la reparació dels danys materials per vandalisme al Camí de la Senyoreta

El cònsol major de Sant Julià va expressar la seva gratitud pel compromís i la dedicació del seu equip en la restauració dels danys

ARA Andorra
1 min
Cerni Cairat al comú

Andorra la VellaEl cònsol major de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, ha fet declaracions ahir respecte als recents actes de vandalisme al Camí de la Senyoreta, destacant la resposta immediata per part de les autoritats locals per restaurar i reparar els elements afectats.

"Ahir tarda vam anar a recuperar i reparar els elements vandalitzats al Camí de la Senyoreta", va anunciar Cairat, ressaltant el compromís del seu equip comunal amb la preservació i el cuidat dels béns públics a la parròquia.

El cònsol major va expressar la seva gratitud pel compromís i la dedicació del seu equip en la restauració dels danys, subratllant la importància de la responsabilitat ciutadana en el manteniment dels espais públics. "Tinc la immensa sort de comptar amb un equip comunal més que implicat amb la nostra parròquia", va afegir Cairat.

A més, el líder municipal va emfatitzar la idea que aquells que danyen béns públics han de fer front a les conseqüències de les seves accions. "Ara sí, quan es malmeten béns públics, el concepte és molt clar: qui la fa, la paga", va declarar el cònsol.

stats