Societat 26/02/2022

Els calçots tornen al Prat del Roure

La Unió Pro Turisme preveu repartir fins a 10.000 calçots

ANA
1 min
Els calçots en plena cocció a l'onzena calçotada popular d'Escaldes.

Escaldes-EngordanyLa parròquia d'Escaldes ha recuperat aquest dissabte al migdia la tradicional calçotada popular de manera presencial al costat del Prat del Roure. Centenars de persones s'han desplaçat fins al carrer dels Veedors per gaudir del bon temps i dels calçots i la botifarra que han preparat els membres de la Unió Pro Turisme, entre els quals es trobaven el cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Participació Ciutadana, Trini Marín, i la cònsol major escaldenca, Rosa Gili.

La celebració ha tingut un gran èxit de participació, tal com ha manifestat el president de l'entitat organitzadora, Jaume Ambor, qui ha exposat que, tenint en compte que l'edició passada, la qual es va realitzar en una modalitat d''stop lab', "ens vam quedar curts de calçots", enguany n'han adquirit fins a 10.000, que corresponen a 850 racions de dotze vegetals cadascuna.

La cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili, i el cap de Govern, Xavier Espot, durant la calçotada popular que s'ha celebrat aquest dissabte.
Ciutadans gaudint dels calçots i la botifarra durant l'onzena calçotada popular d'Escaldes, que s'ha celebrat aquest dissabte.

Així doncs, ha celebrat la possibilitat de recuperar la presencialitat de l'esdeveniment, sempre mantenint les mesures vigents per prevenir la propagació de la pandèmia entre els comensals, i ha destacat la rebuda "molt positiva" de la població, qui ha agraït la iniciativa i han gaudit de l'onzena edició de la cita.

stats