Societat 06/05/2021

Caldea amplia el termini de presentació de candidatures per a la construcció de l'hotel fins al 20 de maig

ARA Andorra
1 min
La torre de Caldea on es farà l'hotel. / CALDEA

Escaldes-EngordanyCaldea amplia el termini de presentació de candidatures per a la construcció de l'hotel a la torre del termolúdic. Els requisits per participar en el procés seran comptar amb un equip tècnic format, com a mínim, per un arquitecte especialista en eficiència energètica i arquitectura bioclimàtica; un equip d'enginyers, un d'instal·lacions, i un d'estructura especialista en murs cortina; un interiorista i uns tècnics en noves tecnologies (il·luminació, domòtica, entre d'altres).

Els interessats hauran de superar dues fases i, en un primer estadi, només hauran de configurar un dossier per presentar els currículums de tots els membres de l'equip i els treballs fets anteriorment que siguin similars a aquest. D'entre totes les candidatures, se seleccionaran uns equips finalistes dels quals es valorarà el perfil tècnic de cada membre i el del grup, així com la qualitat tècnica i artística dels projectes elaborats, que han de tenir un caràcter innovador i una clara orientació cap a una arquitectura mediambiental.

Els equips seleccionats en aquest primer tram del procés podran participar en el concurs final d'idees en el qual ja hauran de presentar un primer esborrany amb la idea del projecte. Així doncs, el primer bloc de documentació amb el resum curricular i el 'book' de treballs s'haurà d'enviar al correu direcciost@caldea.com abans del 20 de maig.

stats