Societat 30/08/2021

Caldea bat rècords

El mes d'agost ha superat els dos milions, la xifra més gran de facturació en un mes des de la seva obertura

ANA
2 min
Una imatge del termolúdic aquest estiu.

Escaldes-EngordanyCaldea tanca l'estiu amb una facturació que supera àmpliament els dos milions d'euros només durant el mes d'agost, dada que situa la companyia en nivells d'ingressos prepandèmics. L'activació d'un ampli programa d'espectacles, una campanya de comunicació intensiva i la comercialització en directe han estat "les claus" del creixement, tal com assenyalen des del termolúdic.

Tot i les restriccions d'aforament, l'spa termal ha aconseguit que els ingressos s'hagin elevat a nivells prepandèmics: superant els dos milions d'euros només el mes d'agost, la xifra més gran de facturació en un mes des de la seva obertura l'any 1994.

Segons posen en relleu a través d'un comunicat, els factors que han contribuït a garantir als clients una experiència segura i a incrementar la xifra d'ingrés han estat, d'una banda, el reforç de l'equip humà, que ha comptat amb més de 40 incorporacions temporals. De l’altra, l'enriquiment de l'experiència, amb la reambientació del restaurant mediterrani i l'estrena d'un programa d'espectacles i animacions, amb sessions en totes les franges del dia. I finalment, "un dels punts més importants d'aquesta fita s'atribueix a la comunicació intensiva i al nou model comercial, cada cop més orientat a la venda directa, i a través del web propi".

Pel que fa a la tipologia dels visitants de Caldea, cal destacar que la gran majoria són clients de proximitat, eminentment provinents d'Espanya, i sobretot de Catalunya (principalment de l'àrea de Barcelona). Val a dir que les famílies són el gran públic de l'estiu, però s'ha experimentat un creixement significatiu de parelles. Amb relació als espais més ben valorats, continuen sent les llacunes exteriors dels spas, sobretot la panoràmica, que es va inaugurar l'estiu passat. Els clients que han visitat l'spa el qualifiquen amb un 8,5 sobre 10.

stats