Societat 16/10/2019

Caldea, reconeguda en els Premis Wellness Experience 2019

Ha tingut en consideració els centres que compten amb piscina activa, sauna i circuit de contrastos

Ara Andorra
1 min
Els responsables de Caldea recullen el premi. / CALDEA

Escaldes-EngordanyEl centre termolúdic, esportiu i d'oci Caldea ha estat guardonat, aquest dimarts, amb el primer premi en la categoria 'millor spa' dels Premis Wellness Experience, que es porten a terme fins el dia 18 d'octubre en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. El guardó, que ha estat recollit pel director d'Operacions de Caldea, Josep Maria Pi, i el director de serveis tècnics, Gerard Estrella, ha estat lliurat davant de 300 empresaris i professionals que han acudit a la cita.

Els premis Wellness Experience tenen com a objectiu fer un reconeixement al sector de la salut i el benestar a través de l'aigua, amb la participació dels spas, balnearis i centres de talassoteràpia establerts a Espanya, Portugal i Andorra.

La categoria de millor spa ha tingut en consideració els centres que compten amb piscina activa, sauna i circuit de contrastos, a més de disposar de prou cabines per a l'aplicació de tres tècniques d'aigua: banys, aplicacions a pressió i tècniques complementàries, ja sigui spa destinació, urbà, d'hotel, fitness o terapèutic.

Amb aquest premi Caldea es consolida com el millor spa d'Espanya, Portugal i Andorra, oferint una gran àmplia varietat d'experiències, des del termolúdic que és l'spa més gran de Caldea com d'Inúu, l'spa exclusiu per a adults, i l'espai Likids, idoni per mantenir entretinguts els nens de 3 a 8 anys mentre els adults gaudeixen de les instal·lacions del centre.

stats