Societat 21/10/2019

Caldea i el Museu Carmen Thyssen Andorra organitzen un concurs de dibuix per a infants

Hauran de representar el que és per a ells l'spa i la importància de l'aigua per al centre

Ara Andorra
1 min
Cartell promocional del concurs de dibuix. / CALDEA

Andorra la VellaCaldea, juntament amb el Museu Carmen Thyssen Andorra i en col·laboració amb el Govern d’Andorra, organitzen la segona edició del concurs nacional de dibuix per a nens i nenes entre 3 i 10 anys. Sota el lema 'Caldea, on l’aigua és vida', els infants hauran de representar què és per a ells l’Spa termal i, en especial, què representa l’aigua com a recurs natural principal per al funcionament del centre.

Per participar, els interessats hauran de realitzar un dibuix en una làmina de cartolina (mida A3) produïda per Caldea i el Museu Carmen Thyssen Andorra, i que es lliurarà a les aules de les diferents escoles. Una vegada els nens comptin amb el material proporcionat, serà l’hora que facin volar la seva imaginació fent ús de qualsevol tècnica i material que considerin necessari.

El termini de participació comença dilluns 21 d’octubre, i finalitza el 30 de novembre. El jurat distingirà entre quatre categories diferents. La primera de 3 a 4 anys, una segona de 5 a 6 anys, seguidament una tercera de 7 a 8 anys i una de 9 a 10 anys.

El jurat qualificador estarà format per diversos representants de les diferents entitats col·laboradores. Entre tots seleccionaran 10 semifinalistes per categoria, d’entre els quals escolliran els tres millors treballs de cada categoria. Els premis són una entrada familiar per accedir a Caldea, lots de marxandatge del Museu Carmen Thyssen Andorra i una entrada familiar al museu per a cada premiat.

stats